Cu siguranta lungimea postarilor deranjeaza, dar mai ales felul in care alegi sa le formatezi si le tot editezi si tot adaugi informatie.

Astfel ca ai prea multe randuri libere intre fraze, de regula ai vreo 15 clipuri de youtube care nu au nicio treaba cu ce ne intereseaza pe noi si te amuza doar pe tine, dar si fff mult off topic.

Normal ca am facut si referinta la alte jocuri, tocmai pentru ca exista hate-ul asta general indreptate spre Ubisoft, dar cand e vorba de alte jocuri de la alte companii, majoritatea oamenilor parca au ochelari de cal.

Si in continuare, desi te-am rugat, continui cu off topic-ul...

LE: ti-ai editat postarea ca sa spui acelasi lucruri ca postarile anterioare. Uite ca mie nu-mi pasa ca e el protagonist principal, secundar, un simplu porc in noroi sau o cioara care are rol de drona.

Mai bine-ti faci tu un joc si atunci alegi ce vrei tu sa pui acolo, ce personaje si ce acuratete istorica o sa decizi ca e bine sa fie prezente in joc.

Pana atunci, asta va fi jocul si este absolut clar ca esti foarte deranjat de alegerile Ubisoft, asa ca tot nu inteleg ce tot cauti pe aici...