Single post: Assassin's Creed Shadows
-
Banned
Crezi că rezolvi tu ceva dacă dai warning-uri și ban-uri antidemocratice în stânga și dreapta (mai mult înspre dreapta) și încerci să bagi pumnul în gură dacă nu suntem de acord cu convingerile progresiste ale tale sau ale companiei ? Am mai văzut filmul ăsta în 2016 și știi bine cum s-a încheiat anul. La fel de prost se va încheia și pentru tine și alți fanboy Ubisoft care încearcă să propage agenda asta mizerabilă cu alterarea istoriei. În final, tot portofelul și votul dictează!
În plus, tu ai mai recunoscut în alte părți că nu ești progresist, dar pentru a primi un key la un joc, că văd aici numai recenzii la jocuri Ubisoft vedem făcute în ultimul an (explicația aia de dinainte nu ține, sorry, ai bani să-ți cumperi jocuri și de la Sony, Activision și altele, ai putea să le faci recenzii în mod voluntar dacă te consideri un gamer înrăit), cred că ai fi în stare să o arzi pe activism ieftin pro-gay, pro-woke, pro-metoo pentru un key. Pentru mine există deja jocul perfect cu samurai- se numește GHOST OF TSUSHIMA!
Dar apoi, dacă vreau să joc AC Shadows pentru explorare, chiar dacă detest alegerile lui Ubisoft pentru protagoniști, e iarăși decizia mea de a mă exprima cum doresc, că nu e niciun joc perfect. Sau ai uitat că trăim în capitalism, în democrație și liberă exprimare?
E alegerea ta dacă vrei să ne banezi pe toți, dar ghici cine are de pierdut până la urmă - TU.La fel cum Ubisoft o să piardă când încearcă să facă ce vrea, divizând clienții și alungându-i pe cei nedoriți, adică pe cei care îi consideră ca fiind de „dreapta”.
Franciza Assassins Creed există nu doar datorită clienților progresiști de stânga orientați spre cauze sociale, precum protecția mediului, rasism, egalitate, feminism și viața sexulă, există și datorită celor de dreapta, care sunt mult mai pasionați de istorie, de războaie, cultură, religie, naționalitate și de tradiții. Alungând clienții de dreapta, Ubisoft își face singur rău.Ca toate companiile care au mers spre calea asta.