It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!
Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !
Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Da, am inchiriat-o pentru 18 zile, first time cu un camper (am aproape 4 tone cred, desi MTMA este 3.5, cred ca numai Lego am 75 kg )!
Abia la Arad m-am obisnuit cu ea, dupa 22 de ani de permis… iar urcarea la camping la cetate la Deva a fost cea mai grea experienta de condus din viata mea
Mergem la toate meciurile Romaniei, sa speram ca nu doar 3, speranta moare ultima
HAI ROMANIA!
Mi-ai rascolit cateva amintiri foarte misto, have fun!
Este o super experienta cu rulota, am avut si eu pentru trei saptamani una cu care am facut un tur in Estonia, Letonia si putin din Rusia ( Sankt Petersburg & vecinitatile / acolo am tras si prima data cu un AK47 calibrul 7.62 ). Eu in tot tripul am fost singur si nu am avut nicio problema, a mea era si mai in stil sovietic si mai veche decat a ta. Singura chestiune care la mine a fost putin mai complicata a fost cu trecerea unei granite, am vrut sa incep toata aventura din Kiev -> Cernobîl, insa imi era foarte greu dpdv legislativ sa trec granita cu Belarus, asa ca am decis sa calatoresc clasic in Ucraina urmand ca ulterior sa inchiriez rulota din Tallinn. Toate astea au fost inainte de razboi, 2019.
La inceput eram putin stresat cu management-ul electricitatii si al toaletei, insa nu a fost nicio problema in final.
Bucura-te cat mai mult de experienta, daca ai vreo intrebare legata de chestiuni de pe la rulota, imi dai mesaj privat si daca este ceva de care m-am lovit si eu, iti scriu cu drag!