L-am cumpărat acum cinci zile din Ecuador / Quito. Problema este că o bună perioadă suntem în Amazon (junglă), ca idee așa sunt serile noastre, punem un cearșaf in geam și ne uităm la filme, am avut un timp grozav cu Jurassic Park:
O sa mai ajungem puțin timp de unde l-am cumpărat și nu l-aș desface încă, însă aș vrea să găsesc o soluție că am câteva seri in care am vrea sa îl folosim in anumite locații. Nici nu știu dacă ar fi posibil sa mi-l schimbe pe loc în baza garanției, voi avea câteva ore doar in orașul de unde l-am luat
Două întrebări generale de electronice:
1. Daca aș da cu alcool izopropilic pe la butoane, in mod normal s-ar evapora rapid și nu s-ar vedea urmele daca îl duc la garanție?
2. In cazul in care nu ajung la garanție, mă gândeam să îl desfac sperând că are o panglica la pcb-ul cu butoane, as desface acea panglica și aș folosi doar telecomanda in continuare. Electronicele ar trebui, teoretic, să poată funcționa fără acea panglică, corect?
Daca aveți alte sugestii in legătură cu rezolvarea problemei, mi le puteți spune, mă gândesc că ar fi o chestiune generală pentru electronice. Ghinionul a făcut ca cel pe care îl aveam de mulți ani sa se ardă acum câteva zile, altfel aș fi cumpărat din Ro.