Single post: Xbox network Romania
-
Senior Member
Fair enough, dar ei se refera la consola fizica si da, din parte mea pot sa si le bage in OS
. Pe mine ma intereseaza sa vina serviciul si suportul in sine, adica sa pot sa imi creez un account de Xbox Games sau Xbox Network sau cum vor ei sa ii spuna pe Romania, unde Romania sa aiba access full la tot catalogul de jocuri nu doar la PC Gamepass, la Xbox Store (/ro-ro, etc), sa primim Gamepass Ultimate, full suport, etc, adica tot ce vor avea si ceilalti.
Consolele fizice oricum vor disparea, important este sa ofere suport, sa nu mai stau cu virgula contul de Xbox pe cine stie ce alta tara ca acum.
Totusi, s-a alimentat foarte tare treaba asta cu 'Xbox iese de pe piata de console' in ultima vreme, iar articolul spune ca the tipster 'believes', nu detine el vreun adevar, n-are el de unde sa stie daca Microsoft vor lansa consolele fizice si in alte tari sau nu, as merge mai degraba pe sursa mea din Slovenia, prea a nimerit-o cu PC Gamepass.
Totusi, 'no xbox no problem' se poate traduce si ca 'nu te obligam sa ai xbox ca sa poti juca jocurile noastre, uite, avem si un stick...', nu neaparat ca vor sa iasa de pe piata de console hardware.
Anyway, urmatoarele 2 luni vor fi interesante pentru ca one way or another, Romania va face parte din ecosistemul Xbox, n-au cum sa fi lucrat la paginile alea de Xbox Store degeaba.
Daca viitorul Xbox va fi 100% PC & Cloud, so be it, atata timp cat imi pot muta contul pe Romania si o sa-mi scrie 'reusita deblocata' in loc de 'achievement unlocked', pot trai cu asta. Nu e ca si cum imi vor trece consola pe care o detin fizic acum in ilegalitate, odata unificat magazinul digital si oficializat suportul Xbox in Romania, voi avea access la acelasi catalog ca si de pe PC sau Cloud.