It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!
Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !
Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
1. Serviciu fara platforma -> Buna remarca! Da si nu, adica, daca 'platforma' va deveni un ecosistem, atunci face sens. Consola de acum va deveni un accesoriu, alaturi de casti sau controller. Ei nu mai numesc 'Xbox' consola fizica in sine, cred ca usor usor vor inocula tuturor ca 'Xbox' este un ecosistem, de aici si 'you don't need Xbox to play Xbox', cu un singur magazin, cu un singur Gamepass cu mai multe tiers si cu o singura pagina, pe care il vom putea accesa de oriune, adica PC, tableta, handheld, consola Xbox fizica, telefon, etc.
2. Vorbe goale -> Nu e prima oara cand internetul ia foc la orice pocnitoare trage orice lake din asta din 'US media'. Pana nu spune Spencer ca nu mai produc/vand console, totul este doar cancan.
3. In loc de unificare totala intr-un singur ecosistem, sa continue segregarea pe platforme ca si acum, adica sa lanseze Cloud si in Romania & others care au PC Gamepass, si sa ramanem tot in coada de peste adica PC Gamepass & Cloud da, Xbox ba.
Asta ultimul este un scenariu horror pentru noi, dar eu sincer cred ca este putin probabil. Spun asta pentru ca si ultimele hints din rubrica 'Xbox Game Pass is getting MAJOR changes' ma indreptatesc sa cred asta.
Xbox Game Pass for Console will be shuttered for new users only.
New users on Xbox Game Pass in the near future will be greeted by a new Xbox Game Pass "Standard."
Ce-mi spune mie faptul ca Gamepass pentru consola va fi inchis? Imi spune de bine, inseamna ca usor usor, nu va mai exista.
Ce inteleg eu prin faptul ca Gamepass-ul pentru consola va fi eliminat? Ma intoarce exact la punctul 1, adica la unificarea totala, lucru sustinut si de bullet point-ul 2, cu acel "Gamepass Standard".
Deci probabil ca la un moment T0 in viitorul apropiat, vom avea 'Gamepass Standard' si 'Gamepass Ultimate', fara mizerii de genul 'PC/Xbox' in descriere, intrucat nu va mai conta.
E, si in acest moment T0 vin eu si fac referire la Romania, cand nu va mai conta, cum o sa justifice Microsoft segregarea, daca nu va mai fi o segregare? Este ca si cum ai spune ca deschizi un steakhouse dar n-au voie decat veganii.
Nu mai exista asa ceva. Aaaa... nu mi-ar placea sa fiu din Armenia acum, sau Belarus, sau... Kenya, adica daca nici acum cand fat lady sang n-ai primit nici macar PC Gamepass, I'm not gonna lie, viitorul nu suna bine.
Insa, daca totusi te afli intr-o tara din lista asta, la acel moment T0 despre care vorbeam mai sus, vei fi pe aceeasi pozitie cu UK, Germania sau Polonia, moment in care consola fizica pe care azi o numim Xbox se va afla la sectiunea accesories sau nu se va mai afla nicaieri...
Te rog, spune-mi daca fac sens, chiar sunt curios daca reusesc sa ma fac inteles sau bat campii.