Single post: Assassin's Creed Shadows
-
Why so serious ?

Originally Posted by
4_2
o corectie, e o opera de fictiune intr-un mediu real, si intr-un timp istoric, cu personaje reale, istorice.
Cred ca conteaza foarte mult cum interpretezi toate lucrurile astea si cat de tare te afecteaza.
Pentru mine toate jocurile sunt fictiune, la fel cum toate filmele sunt fictiune, chiar daca unele sunt inspirate din fapte reale - ele tot fictiune sunt. Este cineva care si-a imaginat fiecare scena, fiecare dialog, fiecare cuvant rostit de personajul respectiv, iar asta a fost transpus in mediul respectiv.
Desigur ca Syni are dreptate si puteau sa le faca asa, ca sa play it safe, dar asta a fost alegerea lor - o alegere a multor oameni, pentru ca astfel de decizii nu le ia un neica nimeni intr-un colt, in timp ce se scobeste in nas.
Oamenii sunt deranjati de culoarea pielii unui personaj sau de alegerile intime pe care le face un 1 si 0 pe ecran, dar nu-i deranjeaza ca trebuie sa omoare 756 de inamici intr-o misiune de 5 minute sau ca personajul respectiv sare de la 100+m inaltime si cade intr-o gramada mica de paie fara sa pateasca nimic.
Cum vine asta? Ne deranjeaza doar anumite aspecte? E fictiune cu totul, iar unele lucruri sunt inspirate din fapte reale (asa zic ei - personal nu le am cu istoria si nici nu ma intereseaza).
Nu am idee ce a fost cu Disney, dar cat timp este IP-u lor, sunt de parere ca pot face orice vor ei. Daca nu mai place la oameni, sa nu se mai uite, astfel nu se mai fac vanzari si vor avea pierderi financiare, deci ori se intorc la origini ori intrerup proiectul.
Dar daca ma uit pe thread-u asta, ultimile pagini mai mult s-a discutat despre lucruri care nu conteaza si aproape deloc despre jocul propriu-zis.
Iar asta e trist...
Cat de ce a zis Ubisoft - ei stiu de ce au zis-o pentru ca daca era compania mea, nu pierdeam 5 minute ca sa scriu un astfel de mesaj - e normal sa vrea sa vanda jocul, la fel cum este normal ca daca cineva este deranjat ca ziua e soarele pe cer si noaptea e luna, sa nu-l cumpere.
At the end of the day, jocul va fi la fel ca cele anterioare dpdv gameplay, doar ca in alt setting. Daca esti fan, il vei juca oricum. Daca nu, nu-l jucai nici daca era un samurai verde si avea momente intime cu pietre.