Single post: Assassin's Creed Shadows
-
Member

Originally Posted by
razvanrazy
Pentru mine toate jocurile sunt fictiune, la fel cum toate filmele sunt fictiune, chiar daca unele sunt inspirate din fapte reale - ele tot fictiune sunt. Este cineva care si-a imaginat fiecare scena, fiecare dialog, fiecare cuvant rostit de personajul respectiv, iar asta a fost transpus in mediul respectiv.
incepem din nou polemici si nu are rost.
Dar nu cred ca e corect ce zici. In plus tu nu faci diferenta intre imaginatie si fictiune. Eu imi pot imagina cum ar fi sa traiesc in Franta lui Napoleon, si o sa ma foloesec de realitatile cunoscute depre acea perioada ca sa imi alimentez fantezia. Acuma imi pot imagina si cum ar fi sa traiesc in timpul Razboiului Clonelor din Star Wars, dar pentru asta am nevoie de a creea(sau cineva sa imi creeze) o lume fictiva(deci fictiune). Ubisoft alege intentionat pt poviestile lor imaginare momente istorice pentru ca ii ajuta din punct de vedere conceptional. Spui Viking, lumea stii in mare ce inseamna. Daca spui Wookie, si nu descrii lumea(presupunand ca nu exista unversul StarWars) o sa zica....CE?.
Faptul ca faci o reproducere fidela a unei realitati trecute(si chiar Ubisoft declara ca a facut asta in joc) te obliga in ochii publicului sa respecti acea perioada si cand alegi un personaj de genul "FISH OUT OF WATER" si ii apropriezi trazaturi are perioadei si personajelor din acea periada care le reprezinti fidel ... normal ca lumea o sa te conteste
PS (Ultimul): daca ar fi facut un evolution story, gen black guy's journey to become Samurai in feudal Japan .... nu cred ca s-ar fi scandalizat asa de mult lumea. Dar direct, Black Guy care isi apropriaza identitatea de Samurai, just because. Normal ca iese cu scandal
Anyway..... Za End!