Pai da, dar daca zici Viking in Valhalla dar totusi gasesti sa calaresti un unicorn...este ok? Unde se termina ce zici tu si incepe ce zic eu?

In Origins, spre exemplu, erai la piramide, deci o locatie reala, chiar daca imaginata de ei la o scala mult mai mica si oarecum diferit overall (d-aia zic fictiv si doar imaginat din viata reala - vezi LA-u din GTA V sau alte orase din jocuri - sunt inspirate, dar nu sunt reale), dar te luptai cu creaturi mitice imaginate de ei si calareai cai schelet sau unicorni.

Ce zic eu este ca este un joc, iar joc nu este ceva real, chiar daca este inspirat din viata reala.

La urma urmei, daca o luam la nivel molecular, in Star Wars avem oameni, deci si ala e inspirat din viata reala

Ideea e ca nu spun ca cineva are sau nu dreptate, spun doar ca acest mediu de gaming este doar o portita sa mai scapam de munca si facturi (alea sunt chestii reale) si ca e atat de usor sa spunem pas la un joc, acum, cand avem efectiv mii de jocuri care ies in fiecare an (comparativ cu acum 25-30 de ani) incat mi se pare pueril sa discutam despre culoarea pielii unui personaj dintr-o istorie inchipuita de cineva.