Single post: Assassin's Creed Shadows
-
Why so serious ?
Si ce anume e gresit la acea afirmatie?
A existat un om, african, pe nume Yasuke, care a fost samurai? Eu vad ca da.
Este pentru prima data intr-un joc din seria Assassins Creed cand fac un personaj care a existat, jucabil? Eu asa stiu.
Stiu ca fiecare joc de pana acum a avut personaje bazate pe oameni care au existat (Leonardo Da Vinci in AC2 spre ex), dar nu puteai sa joci cu ele (exceptand, sa zicem, Washington in acel DLC de la AC3).
Care este problema aici? Faptul ca a existat si apoi si-au luat libertatea sa-l faca "al lor" in joc? Chiar sunt curios, pentru ca efectiv nu vad problema pentru care a explodat internetul cu asta.
Si revin la ce am zis anterior - unde se termina "realitatea" si unde incepe fictiunea? Daca cei de la Ubisot decideau sa-l faca sa mearga de 4x pe zi la baie pentru treaba mare, dar in realitate el mergea doar de 2x pe zi pentru asta, este o problema? Este realitate? Este fictiune?
Daca in realitate el bea doar Cola, dar in joc cei de la Ubisoft au ales sa-l faca sa bea doar Pepsi (pentru ca asa ar avea ei contract), este o problema?
Sau e totul o opera de fictiune inspirata din anumite fapte/intamplari/personaje reale, care au fost apoi duse la rang de joc prin imaginatie?
Si sincer chiar nu intreb la misto. Chiar nu inteleg care este problema...