Quote Originally Posted by Papillon_ View Post
Sa o face de exemplu Crystal Dynamics pe Lara Croft filipineza.
Nu m-ar deranja - am crescut cu serialu ala cu Tia Carrere - Relic Hunter - si sincer, asa mi-am imaginat-o mereu pe Lara

Eu nu incerc sa ma detasez de nimic, dar asa cum zice si Espiritus, desi nici eu nu sunt fan al lucrurilor de genu (si am fost destul de vocal de-a lungul timpului inclusiv cu serialul Witcher sau filme facute pe baza cartilor lui Stephen King spre exemplu) nu vad problema aici, mai ales ca acel samurai african chiar a existat - asa ca pentru mine asta nu e doar o non-problema, dar e ca si cum se plange lumea ca e cald afara vara.

Desigur ca daca l-ar face pe Cezar negru, ar fi o problema, dar o dai in extreme iar aici clar nu este cazul de asa ceva, cat timp acel om a existat si a fost samurai - ba chiar a mai fost inclus si in alte media pana acum si nu s-a rasculat nimeni pana la Ubisoft.

Eu tot nu inteleg ce chestie politica promoveaza - ori cititi voi printre randuri, ori aveti imaginatie prea bogata, dar este doar un joc, in care se intampla sa controlam un personaj care a existat candva.