Single post: Cyberpunk 2077
-
06-08-2024 15:45 #1532 SP
Senior Member
Acum l-am terminat si eu si ma bucur pana la urma ca l-am jucat doar acum dupa ultimul patch fiindca jocul acum este super. L-am bagat pe un PC cu o placa grafica 4080 Super, totul setat pe maxim, cu path tracing, DLSS Quality cu Ray Reconstruction si 4K , Night City arata demential cu setarile astea si pe un OLED, nu am mai vazut asa ray tracing in viata mea, pur si simplu noaptea e fantastic facut Night City, mai prinzi si cate o ploaie de nu-mi venea sa cred ce ray tracing misto si reflexii are jocul, am ramas foarte impresionat de cum arata NC!!
Au construit universul asta si Night City intr-un mare fel, primele zile de joc tot imi sarea gandul la el si de abia asteptam sa intru iar in joc sa ma adancesc in univers, grafica superba in oras dar pe dinafara unele zone sunt parca mai slabut lucrate.
Nu prea am stiut la ce sa ma astept legat de skill/perk tree si nu am mers pe ceva anume, bagam puncte la skill-uri de care credeam ca voi avea eu nevoie in stilul meu de joc asa ca pe inteligence/netrunner nu prea am avut mai nimic, mai multe pe body, reflexes si cool down.
M-am bucurat de sniper Tsunami Nekomata destul de early dobandita intr-o misiune secundara, am avut si eu Sandevistan de pe la inceput in loc de cyberware-ul pt hacking as ca dadeam un Sandevistan si apoi cu Nekomata headshot, headshot bang bang sau cand eram aproape de inamici Sandevistan si shotgun si obliterated obliterated!
Mai tot timpul am jucat cu un shotgun, un assault rifle si un sniper, uneori in loc de shotgun pt close encounters bagam si o katana iconica misto(Scalpel) pe care am dobandit-o tot destul de repede si tot intr-o misiune secundara si la care i-am tot facut upgrade pana sa dobandesc alta si mai tare, Mantis Blade-urile mi s-au parut cam slabe pe langa katana mea asa ca nu prea le-am folosit, am mers pe Projectile Arms sa le zbor frezele.
Uneori mi s-a parut totusi ca vreau mai multa actiune precum zicea si @eagle_eye, cu toate ca nu am jucat cu sistem de operare pt netrunner ci cu sandevistanul, uneori am simtit ca confruntarile erau prea scurte, vroiam parca inamici mai multi pe zone mai mari sa am de lucru cu ei dar pe toti ii faceam bucati destul de repede, apoi aveam si misiuni lipsite de actiune si mai multe axate pe story sau cu inamici putini deci uneori am cam dus lipsa de actiune, tot intram pe harta sa mai vad daca am ceva side mision pt NCPD sa mai curat ceva si sa simt ca traiesc, loool.
Phantom Liberty si Dogtown sunt misto si ele dar nu sunt de acord cu @Xander RO, totusi Dogtown a fost o regiune prea mica incat sa zici ca puteau face un joc single player pe care sa ceara suma intreaga. Eu am jucat misiunile Phantom Liberty chiar dupa ce mi s-au deblocat si am simtit ca le-am facut totusi prea repede in joc, adica de abia ajunsese-m la misiunea
Povestea mi-a placut si ea, am jucat cu V personaj de sex feminin si parca altfel nici nu ar fi mers, asa mi s-a parut interactiunea dintre ea si Jhonny mai potrivita. Ending-urile nu au fost prea pe gustul meu, sincer nici nu prea imi plac in jocuri optiunea de avea ending-uri multiple, as fi preferat unul singur si scris foarte bine care sa poata face legatura intre Cybeprunk 2077 si continuarea la care am auzit ca se lucreaza deja.
Nu ma asteptam la un ending foarte pozitiv, nu asta ma deranjat ca doar am fost si la înmormântarea la Nariko (Heavenly Sword) si a fost un sfarsit bun asa mai tragic cum am fost, as fi vrut doar un sfarsit care sa poata face legatura buna cu urmatorul joc din serie dar cu atatea outcome-uri cred ca povestea lui V si a lui Johnny a luat sfarsit si probabil urmatorul joc va fi cu un subiect total diferit si cu putine referinte la cele intamplate cu personajele din 2077, btw daca tot am adus aminte de Heavenly Sword, cred ca mi-ar place sa-l rejoc si l-as putea gusta si acum!
Cam atata de zis, precis voi mai intra in joc si voi face ce mi-a mai ramas (nu multe) pe harta si probabil voi mai intra si dupa aia sa trag niste plimbari prin NC. chiar ii superb facut. Cine nu a jucat jocul nu trebuie sa-l rateze, de abia astept sa vad ce mai inventeaza astia prin partea a doua si cum va arata jocul!!
Bun, cred
P.S. @Xander RO, misto poze, am facut si eu o groaza, am fost si eu la