Single post: Let's talk movies...
-
Senior Member
Voi repeta experienta IMAX 70/15 si anul acesta cu Joker: Folie à Deux si Interstellar.
La Interstellar 70mm re-relase mi-am luat deja bilete la The Ronson Theatre at the Science Museum - Londra. Am luat locurile recomandate de Nolan, again
.
Stiu ca mai sunt pe forum persoane care au experimentat acest format, in caz ca vor sa ia bilete, sa le ia cat mai repede. Din pacate acum nu mai este niciun loc premium disponibil. Mai sunt disponibile unele locuri bunicele.
Eu voi vrea neaparat sa vad si Joker 2, astept sa vad daca apar ambele in Praga, caz in care imi voi cumpara in acea locatie. In aceasta situatie voi ramane cu aceste doua bilete pentru Interstellar - Londra si i le pot transfera unui coleg doritor, in special daca ar fi cineva care deja locuieste in Londra, eu voi fi nevoit sa fac iau un drum de cateva mii de km.
In cazul in care vreun coleg afla vreo lista cu salile unde va fi Joker sau cand se vor pune in vanzare biletele, sa lase un mesaj. Chiar trebuie sa fi pe faza pentru a prinde un loc bun, trebuie luat imediat biletul.