Eu unul daca ma intrebati, in calitate de actual sclav emotional al Xbox si de fost fan hardcore al lor, as prefera ca Xbox sa moara definitiv decat sa traiasca asa, cu zero suflet si cu cifra de afaceri mare.
N-am nici un avantaj ca ei castiga bani din PlayStation si PC sau whatever, pentru mine esenta a ceea ce a insemnat Xbox a murit, sunt doar cateva titluri care pentru mine ii mai tin in viata si bineinteles anii investiti in profilul de Xbox, altfel as fi trecut fara sa ma uit inapoi la PS5, din N motive care nu fac subiectul acestui thread.

Prin fiecare decizie, prin fiecare pas intreprins de ei, prin fiecare f-ing actiune a lor din ultimii 5-10 ani, sincer, nu au facut decat sa indeparteze constant si sistematic si sa alieneze baza lor de core fans si cand spun core fans, nu ma refer la cei care i-au tras la UE lui Mattick in 2013 pentru ca asa era cool, ma refer la cei care chiar iubesc consolele Xbox, care au prins lansarea Xbox 360, sesiunile epice de Halo si Gears of War 1, etc...

Din partea mea, duca-se dracului cu tot cu serviciile lor, ca vin sau nu in Romania si cu toate planurile lor de viitor, mi-ar face intr-adevar o bucurie mare sa vina oficial in Romania 100%, dar momentan simt ca nu mai fac parte din planurile lor de viitor, asa cum vad ei acest viitor cu anywhere dar de fapt nowhere, cu multa confuzie legata de platforme, lansari, timed-bullsh**, promovarea hardcore a tot ce inseamna PC si doar PC PC PC in paralel cu marginalizarea din ce in ce mai mult a consolei, etc... I just don't click anymore...
Scuze pentru off-topic!