Nu-mi vine sa cred dar uite că l-am terminat si eu, cred ca mai mari probleme am avut prima jumătate de joc decat a doua fiindcă am ajuns foarte puternic, aveam viata, stamină si mană multa, am bagat mult pe mană sa pot da spell-uri la greu, deja in chapter 5 aveam o bâtă mitică foarte buna, mi-a plăcut sa joc in pillar stance de cand am deblocat stance-ul iar bâta/staff-ul ala era foarte bun in stance-ul asta, apoi am pus mana pe armura mitica, am si upgradat cateva armuri bune.
Chestia ii sa explorezi si sa faci mai tot ca gasesti item-uri si alte chestii care te ajuta enorm, potiuni iara puteam face la greu ca am adunat seminte si am deblocat pe nenea gradinar si aveam resurse multe pt potiuni unde deja era mai greu cu boșii.

Total timp de joc 58h14m, what a ride, mi-a plăcut mult jocul si cred ca am omorât la boși in jocul ăsta câți nu am omorât în ultimii 4 ani in toate celelalte jocuri băgate la un loc, asta e joc de boși, haha, e plin de ei!
Am făcut si o groaza de screenshot-uri, grafica e mișto, eu l-am jucat pe un PC destul de potent, poate pun ceva poze si pe aici. Deci cu toate astea spuse eu va recomand jocul, nu este un joc ușor dar pt mine a cam fost destul de addictive, tot vroiam sa joc deșii la un moment dat am zis ca fac ceva pauza ca ma obosiseră niste boși ca uneori vin unu după altul dar tot intram sa le dau măcel!!

Quote Originally Posted by alexxx02 View Post
Eu am ajuns la Chapter 6 si efectiv dau aia cu mine de pamant acolo. O lovitura si imi ia mai mult de jumatate din viata si eu dau in el de imi vine rau

Ziceai ca ai ajuns la chapter 6 in 33 de ore, poate ai trecut prea repede prin joc si nu ți-ai facut level destul si upgrade-uri, n-am avut chiar asa probleme sa ma lovească și să-mi ia asa multa viata dar si aveam armuri mistice, brew si gourd mistic, puteam bea de 10 ori din gourd asa upgradat a fost si imi dadea 50% din viata fiecare gură. Inainte de ultimul boss aveam deja level 93, a 4-a incercare i-am dat ceaiul.