Single post: Clubul PlayStation 5
-
02-09-2024 15:02 #4309 SP
Member
Nu are sens sa discutati despre Ghost of Tsushima II sau vre-o franciza pe care Sony o considera "majora" in anul acesta fiscal care inseamna 1 aprilie 2024 - 31 martie 2025,PS5 PRO nu va avea cu siguranta nimic de genul asta la lansare,vor optimiza jocurile lor cum ar fi Spider-Man 2, God of War 2018 si Ragnarok, Horizon Forbidden West,viitoarele lansari ca Until Dawn,LEGO Horizon, poate chiar si Astro Bot,in rest vor fi doar patch-uri pentru 3rd party,chiar Tom Henderson daca retin corect spusese ca Sony le spune dezvoltatorilor ca toate jocurile incepand cu iulie sau august ( nu mai gasesc articolul ) trebuie sa ruleze si pe PS5 PRO,si cel mai probabil nu va fi o mare lansare propriu zisa,dar o va face Sony sa para prin probabil ceva show luna asta ce mai demonstreaza ce poate si cat de folositoare poate fi prin comparatie cu PS5 standard. Nici PS4 PRO nu cred ca a vandut prea mult,dar pentru cineva care voia mai mult de la consola lor,a fost singura varianta,chiar si eu o sa imi iau PS5 PRO daca chiar se vad imbunatatiri serioase.