Am mai jucat dupa ce l-am terminat fiindca am citit de un boss la care poti ajunge doar dupa ce l-ai batut pe bosul de la finalul initial, pai finalul initial a fost floare la ureche pe langa peste ce am dat in zona asta secreta care ar mai completa din finalul povestii, unii ii spun final alternativ, eu i-as zice final dupa final lool.
Desii deja eram cam puternic (vezi poza atsasata) am incercat timp de 2-a ore sa-i dau ceaiul la boss-ul asta fara succese prea mari, apoi a doua zi am mai incercat din nou circa 2-a ore pana sa-l bat, crunt rau pt mine si reflexele mele.
Acuma l-as intreba ceva pe @RonanN1 daca tot a facut 100% achievements,
in chapter 3 la Great Pagoda de unde ajungi sa te bati cu Erland sunt niste murale care apar doar dupa ce ai facut unele lucruri prin joc, eu cred ca am cam facut cam toti bosii secreti si zonele secrete dar in pagoda ultimele doua locuri de pe perete mai in dreapta nu au murale, ce trebuie sa faci sa se umple toate spatiile destinate muralelor, ce ar mai fi de facut, pe reddit am vazut aceasi intrebare, persoane ce au facut ambele finale si care l-au batut pe Erland dar nu aveau ultimele doua murale. Daca sti cumva lasa sub spoiler un raspuns, mersi!