Single post: Xbox network Romania
-
Senior Member
Nu exista nici un update, inca. Aveam speranta cu Gamescom, dar dupa ce au anuntat ca nici noile console (vezi mai sus) nu vor fi lansate in regiuni noi, nu stiu ce sa mai cred. Probabil ca intr-un viitor incert ca si data exacta ne vom alinia si noi tarilor cu suport full. Cum si in ce sens, habar nu am, ca nu vad cum ar mai putea lansa consolele oficial in Romania daca ei nu aduc noile console nici macar in toate regiunile oficial suportate...
Nu stiu ce vor sa faca, nimeni nu stie, cred ca nici macar ei nu stiu ce vor sa faca cu serviciile lor. Astept in continuare sa-mi explice si mie cineva cum se poate justifica oficial prezenta PC Gamepass in Romania (deci ai voie si iti poti face cont pe Romania) in conditiile absentei consolelor, adica Microsoft imi spune pe cale oficiala ca pot sa-mi creez cont pe Romania dar il pot folosi doar unde vor ei... fara Locale in consolele Xbox! 
Deci BMW deschide oficial showroom Bavaria in Romania dar n-ai voie sa-ti cumperi decat seria 1 & 3, la seriile 5,6,7,@8 nu ai access si de asemenea nu deschide service oficial in Romania, deci cumperi masina BMW in legalitate dar doar modelele impuse de ei, iar daca ai nevoie de revizie si service te duci in Ungaria! Face sens, cand e vorba de Microsoft orice face sens...