As fi vrut doar sa rad asa de vreo 200 de ori, dar nu pot sa postez doar emoticoane asa ca trebuie sa si scriu ceva

Nu cred ca am mai vazut ceva atat de penibil vreodata, sau poate atunci cand cu Xbox One presentation.
  • 700$ = 800€
  • Omuletu ala care vorbeste in timp ce doarme (cred)
  • Jocuri de PS4
  • Jocuri de PS5 deja aparute care nu aduc nimic nou efectiv
  • Fara disk drive, deci cine are jocuri pe disk, trebuie sa mai bage 120€
  • Fara stand, deci nu-l poti tine asa cum il prezinta ei
  • Jocurile care ruleaza acum in 60fps vor rula la fel, dar fiind upscalled "mai bine"
Ar trebui ca internetu sa rada de ei si cu fundu si sa voteze cu portofelu. Dar nu se va intampla din cel putin 2 motive:
  1. e Playstation, consola lor de suflet, pe care o apara si o mangaie daca o jigneste cineva
  2. nu au competitie - cel mai probabil d-aia e si pretul asa mare

Iar asta pentru ca nu este gandit ca ceva care sa inlocuiasca PS5 ci sa fie produs in plus in oferta, pt cine vrea mai mult.

Din partea mea, le zic multumesc din suflet - aveam ~3000 lei pusi departe pentru Pro. Dar ii voi zice pas linistit si o sa rad in continuare de cat de penibil a fost totul

Oricum costa efectiv cat 2 x PS5 digital si nu e de 2x mai bun.

Quote Originally Posted by Teo View Post
Eu voi lua o consola PRO pentru GTA 6, altceva nu mă interesează, probabil o voi vinde după. Între PS Pro și o variantă de la XSX Pro care sa facă un pas mai mare, aș alege varianta Xbox-ului.
Daca se adeveresc zvonurile cum ca se amana GTA VI pentru 2026 si daca se adeveresc celelalte zvonuri cum ca in 2026 vor scoate Xbox "next gen", ca sa nu mai astepte pana in 2028, poate ca cel mai bun loc de jucat va fi tot Xbox