Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
Nu inteleg de ce se tot vorbeste despre 4K 60fps. Nici macar adormitu ala nu a zis ca o sa fie modul 4K 30fps de pe PS5 (Quality mode), brusc in 60fps.

O sa fie la fel ca pana acum, o rezolutie dinamica, care probabil va ajunge la 4K in anumite momente (gen cand te uiti la cer), pentru a putea mentine acele 60fps - iar asta inseamna ca el calculeaza fiecare frame si daca nu iese in acele 16ms, atunci scade rezolutia pana la minimul impus de ei. Dar NU va fi on par cu Quality mode actual, care nici ala nu este 4K nativ in majoritatea cazurilor.

Ce au prezentat ei a fost acel AI upscalling, iar asta e foarte clar - jocul ruleaza la rezolutie inferioara (deci NU 4K nativ) iar acel PSSR va functiona la fel ca FSR si DLSS - tehnici bune de upscalling dar care se vad cand sunt folosite, pe orice ecran, la fel cum se vedea fff clar si fosta lor upscalling method de pe PS4 Pro, checkerboarding.

Oricum cel mai probabil acum Sony doar testeaza piata si cat e dispusa lumea sa dea pe o consola si cel mai probabil daca PS5 Pro va vinde foarte bine, PS6 va veni la cel putin 800 euro, dar cel mai probabil, la 1000 euro. Iar asta este o problema, pentru o consola scoasa la 4 ani.
Asta e marea problema...sigur va vinde si sigur pe viitor se va merge pe aceeasi metoda. Daca ar primi acum o palma din partea majoritatii, fie ca iti permiti aceasta consola, fie ca nu (eu spre exemplu nu mi-o permit la pretul asta, dar si daca mi-as permite nu as cumpara) poate la PS6 s-ar schimba ceva. Dar asa...fara disk drive, fara stand...in felul asta la PS6 ne vom cumpara separat si disk drive, si stand, probabil si joystick, sa zicem mersi daca vine cu cablu HDMI. Dar asa cum am mai zis...multi o vor cumpara pentru ca isi permit, pentru ca SONY si pentru ca vor sa aiba tot ce e mai nou in materie de console
PS: E strict parerea mea de gamer casual