Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
Ce au prezentat ei a fost acel AI upscalling, iar asta e foarte clar - jocul ruleaza la rezolutie inferioara (deci NU 4K nativ) iar acel PSSR va functiona la fel ca FSR si DLSS - tehnici bune de upscalling dar care se vad cand sunt folosite, pe orice ecran, la fel cum se vedea fff clar si fosta lor upscalling method de pe PS4 Pro, checkerboarding.
.
Am tot făcut niste comparații intre DLSS Quality si DLAA, am făcut screenshot-uri in acelasi loc pe care apoi le-am comparat, daca DLSS este implementat bine nu vezi mai nici o diferență, de exemplu in Wukong nu am văzut diferență, in Alan Wake 2 se vede ceva doar in firele de păr si prin baloturile de paie/fân dar trebuie sa faci pixel pipping aproape de TV ca sa observi, in Cyberpunk insa se vede clar diferența.
Am vazut pe net unii oameni zicand ca uneori DLSS se vede mai bine decat nativ ceea ce imi vine greu sa cred dar ideea este ca DLSS Quality face treabă destul de bună. Pt cine nu stie, pe PC la o rezolutie 4K setarea Quality face upscaling de la 1440p la acel 4K, Balanced ar fi de la 2227x1253p si Performance de la 1920x1080p.