Quote Originally Posted by Espiritus View Post
^M-am uitat 2 minute la screenshot-ul din Spiderman și sunt convins ca daca m-ai pune sa ghicesc care e Pro într-un blind test, nu aș reuși. Arata absolut identic. La The Last of Us se vede rezoluția mai mare, dar nimic altceva: doar pixeli in plus - toate texturile, umbrele, luminile, totul identic. Voi sesizați diferente intre ele?
Depinde foarte mult cum te joci. Daca te joci pe un monitor/TV de 50", la distanta de 80cm-1m (cam cum stau eu la birou), vei sesiza micile diferente. Chiar am testat acum, si da, e mai crisp totul pe imaginea de pe PS5 Pro, in special ce este randat la distanta mai mare, unde prinzi detalii care pe PS5 erau mult mai sterse. Insa am facut acelasi test pe TV-ul de 85" din living, unde am PS5-ul (distanta aproximativ 5m), si desi am 20/20 la ultimul test de ochi la distanta (facut acum cateva luni), sa dea naiba daca se simte ceva diferit. Nimic! Nada. Nothing. Zilch! E pur si simplu prea mica diferenta ca sa spun ca se vede mai bine imaginea de pe PS5 Pro.

Dar trebuie sa tinem cont ca acestea sunt doar niste screenshot-uri. Habar nu am daca sunt lossless, habar nu am daca in miscare se va simti la fel diferenta (una e sa te uiti la un tablou, si alta la un video la 60 FPS). Cert e ca eu pana acum nu am vazut nimic care sa ma faca sa zic Wow, da, I need this!