Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Clubul PlayStation 5
-
14-09-2024 11:51 #4471 SP
Member
Eu imi permiteam financiar sa fac upgrade de la PS5 la PS5 Pro dar nu o so fac din principiu pentru mi se pare aiurea sa ceri 950 de euro doar pentru un mic spor de performanta pe partea grafica. Sa nu uitam ca foloseste acelasi CPU Zen 2 doar cu o mica crestere de frecvente.
Daca avea echivalentul la ZEN 3 > Ryzen 7 5700X3D atunci era intradevar o imbunatire mare de performante.
Pe langa asta mi se se pare o mare nesimtire faptul ca pentru ei 700$ = 800 euro cand 800 euro = 880$.
Nu se justifica pretul cu nici o diferenta de taxe dintre SUA si Europa.
Plus ca unii au memoria scurta, PS4 Pro la lansare avea un pret de $399 (NA), €399 (Europe), si £349 (UK).
Dar acum au zis hai sa uflam pretul pentru prostii din Europa pentru ca il cumpara oricum.
Ultimul motiv e faptul ca nu au inclus in pretul original unitatea blu ray si standul. Lacomie maxima marca Apple.
Votez cu portofelul pentru ca asa trimiti un semnal.
Dupa multi ani de asteptare am dat in sfarsit comanda de un nou desktop PC pe componente cu Ryzen 7 7800X3D si RTX 4070 Ti SUPER .