Quote Originally Posted by OveMan View Post
Observ ca e o taxa de activare/instalare de 300 de lei.....
E o nimica toata. Echipamentele 10G sunt al naibii de scumpe.

De exp. un switch fara management cu 8 porturi 1G costa 50-100 lei. Acelasi lucru, dar cu 10G, costa 1500-2000 lei.
O placa de retea 1G, costa 30-50 lei. O placa de retea 10G (bunicica), peste 400 lei.
Nu mai zic de routere cu 10G, ca sunt doar cateva care au asa ceva (pt. consumers cu RJ45), si de obicei modele de top, de la 2500 lei in sus.
Quote Originally Posted by Xander RO View Post
Ca sa va distrez putin... a fost nevoie de o interventie la un echipament de pe hol si iata ce buleala a dat 'mesterul' de la Digi!
Sunt limitat la retelistica si nu prea imi pasa ce se intampla acolo atata timp cat 'am net', dar am inteles ca nu putea (ori nu stia) sa mufeze alea de CAT5 si cumva le-a taiat cu un cutter si le-a legat romaneste de alea normale si aia a fost! Asa le-a lasat!

Este posibil asa ceva?
In Romania, este posibil orice. Dar, poate n-avea saracul sertizor (nu uitati, ca foarte multi din cei care vin la interventii de la Digi, sunt sub-contractori, nici nu apartin de Digi). Eu as trimite poza la ei la support ([email protected]) si le-as cere sa vina cineva sa sertizeze calumea. Bataie de joc.