Single post: EA Sports FC 25
-
Member
Las cateva impresii dupa primele ore jucate de ieri:
- Overall un pas inainte fata de FC24, se simt mai putine diferente noi fata de un an obisnuit, dar si mai putine frustrari in gameplay
- Inceputul de joc in Ultimate Team e chiar bun (ne asteptam ca pana in noiembrie EA sa strice gameplayul si sa strice power curveul - dar pana acum chiar e jucabil fara input lag si la un pace bun)
- modul Rush e super, nu stiu cat de fun o sa fie long term, dar dupa primele jocuri e un mega mega mare plus -> merita sa va reapucati de FIFA/FC doar pentru modul asta
- meniurile din UT sunt oribile, foarte lente + numeroase alte buguri
- partea buna e ca preturile pe market sunt foarte mici, e destul de usor sa iti faci un starter squad bun + rewarduri destul de bune
- FC IQ e interesant, se simte diferenta in pozitionare in functie de rol. La inceput e cam haotic jocul, dar pare ca rolurile cu ++ sunt in directia buna.
- AI-ul fundasilor e mult mai bun, pozitionarea lor excelenta, singura parte mai dificila e jocul 1 vs 1
- foarte putin relevant pace-abuse si foarte putin relevant jocul pe flancuri cum eram obisnuiti anul trecut.
- totusi sunt cateva mecanici overpowered mai vechi: trivela si stepovers
Overall mi-a placut ce am jucat pana acum, desi nu simt un feel de new-game, sunt putine animatii in plus.
Dar pana cand comunitatea nu abuzeaza de meta si EA nu vine cu faimosul patch, e un joc chiar bun.
FC IQ e cea mai sesizabila diferenta, iar modul Rush e genial, abia astept sa il joc cu prietenii (atentie inca nu au private lobby, dar se poate juca si SP - nu il comparati cu Volta, e mai mai buna experienta).