Single post: Ghost of Yotei
-
Senior Member

Originally Posted by
4_2
sincer, cand vad chestii de genul, parca dau dreptate la cei care tot cer remaster/remake la jocuri de acu 10+ ani, din generatiile trecute. Cum sa nu ceri cand continutul nou e ceva de genul. Nu stiu, sincer, si mie mi-a cam taiat aripile reveal-ul asta
Nu spun ca n-ar fi asa, dar ce anume te/va dezamageste la ce au aratat? Au aratat un teaser, un reveal, pentru moment doar ca sa stim ca exista.
Lumea a cerut frenetic Ghost of Tsushima 2, asta este! Doar ca vor folosi alta locatie si o poveste complet noua, cu un personaj care fara nici un fel de efort, va fi 100% mai placut si mai bine conturat decat Jin Sakai pe care sincer, l-as pune sa repete clasa a 8-a!
Cred ca si caricatura lui Kratos din Astro Bot face un rol mai bun si este mai bine conturata decat acest personaj care sincer mi s-a parut singurul mare minus al primului joc. Rar personaj mai fad si mai fara suflet ca asta...
Nu ma refer la tine pointing the finger, dar intreb pentru ca si pe facebook am tot vazut lume nemultumita de 'ce au aratat'.
In afara de faptul ca stim ca va fi un alt Ghost of Tshushima~ish cu un combat la fel de bun si un environment nou, ce anume este dezamagitor?