Quote Originally Posted by sexbobomb91 View Post
Ii deranjeaza ca protagonistul e femeie, si astea sunt opinii culese de prin alte comunitati pline de inceli.
Motivul oficial e pentru ca "nu e realistic" ca o femeie sa fie luptatoare, desi primul joc avea personaje asemanatoare doar ca nu erau protagonist.

Nu, nu asta ma deranjeaza. Uite, pt mine, Jin, desi nu e un personaj bine conturat(in sensul de complex), e ceea ce imi imaginez in stilul de viata al unui Samurai traditionalist din perioada respectiva. Vorbim de secolul 13. Stoic, tacut, interiorizat, minimalist. Pana la urma si Haiku-urile prin care au inceract sa ii dea ceva personalitate is o forma de poezie minimalista.

O sa ziceti, pai au aratat ca eroina nu o sa fie asa? Nu, dar sincer, chiar credeti ca nu o sa fie o poveste cu sentimente si cum sa raporteaza la ce simte? Eu vreau un samurai, un personaj care pus intr-o zituatie complexa zice..."hmmm" (da, gen Kratos), gandeste, analizeaza(adica ma lasa pe mine, jucator,sa ma pun in pielea lui si sa imi asum decizia si complexitatea situatie)....dupa care decapiteaza sau pleaca mai departe si dupa nu isi "exprima sentimentele", fara sa imi spuna ce "trebuie sa cred".

PS: As vrea un joc cu personajul principal un ardelean, care sa zica numa Noah! Ehh! si Ioi! .... in rest poate fi barbat/femeie/Samurai .... orice