Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Single post: PS5 - achizitie din Romania

1. #8114 SP
    Member Ionutz83's Avatar
    Da, nu stiu cum ambaleaza eMag, eu am luat consola PS5 si PS4 de la Altex, ambele au venit in cutie de carton, nu era ceva ambalaj super-extra, dar nu a venit cu AWB lipit pe ea.
    Interesant ca au scos eMag optiunea de ramburs.
    Eu am comandat cu plata ramburs asa de amorul artei, ca am zis sa vad cum merge si anulez, acuma astept de curiozitate sa vad cum procedeaza din moment ce nu mai exista optiunea de ramburs dar comanda mea e cu ramburs.
    Attached Images Attached Images capture.jpg