Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: EA Sports FC 25
-
Member
De aceea nu mai joc Champs, acolo e 99% din scripting.
Am jucat maxim 3-4 weekend leaguri anii trecuti.
In Rivals e mai ok, nu prea se intampla acest scripting.
Aceeasi teama am avut si eu cu jucatorii woman, dar sincer nu prea a fost cazul. In afara de Rolfo sau Hansen nu prea s-a abuzat anul trecut.
Bataie de joc da, dar anul acesta deocamdata mi se pare un pas in directia buna (mai multe rewarduri la start, market mult mai accesibil, si SBC-uri priced foarte rezonabil). E cel mai putin deranjant pay to win de pana acum.