Am fost si eu la cinema la Joker: Folie à Deux in weekend si subscriu 100% la ce a spus Teo.

N-am inteles de unde atata hate ca filmul ar fi musical. Cred ca nici macar 1/3 din film nu este musical! Sigur, are anumite scene care sunt prezentate asa, dar nicidecum nu merita a fi judecat din oficiu pentru asta, e ca si cum am judeca Hellblade 2 ca n-are elemente de RPG...
Filmul este psihologic, extrem de profund, ba chiar as putea spune ca ambii actori fac un rol fenomenal, iar scenele de 'musical' sunt si ele extrem de bine facute. N-as spune ca merg pana la nivelul acela culminant din Alan Wake 2, dar nici departe nu sunt.

Ce am inteles eu dupa toata experienta asta a fost ca societatea nu vrea decat piu-piu cu efecte speciale si cat mai mult SFX, chit ca te uiti la productii de miliarde de $ care nu-ti transmit... nimic.
Mentionez ca am fost 6 oameni in sala (us included) ceea ce este extrem, extrem de trist, mai ales ca in sala alaturata rula 'megaproductia' romaneasca cu Vama Veche, a fost premiera la Constanta vineri seara, cu 'vedetele' cu pricina prezente evident, multe poze, mult instagram, multe tatze, sala plina. Asta se cere... asta vinde...

Sigur, nu e nimic gresit in faptul ca super jocuri precum 'Grapple Dogs: Cosmic Canines' au luat 9 in timp ce AAA-uri decente au fost distruse cu 5 pentru nimic, sau in faptul ca Tsushima 2 a fost eviscerata doar pentru ca acel teaser de cateva secunde a aratat o femeie ca personaj central, dar reactiile astea exagerate in masa ar trebui sa ne faca sa ne punem macar un semn de intrebare in legatura cu directia in care ne indreptam...

In concluzie, I can't stress enough cat de gresit este sa ignorati acest film in baza recenziilor. Sunt pline doar de superficialitate si definformare!