Quote Originally Posted by 495 View Post
True cinephile!

Bfi rulz!
Am avut lag o luna .

Da, BFI rulz. Stiu ca cu tine discutasem despre confortul locurilor. La BFI tot ce este de la locurile L in sus, este foarte ok ca si confort. Am facut un test si pe un loc din intervalul A-K si nu stateam atat de grozav. Am 1.86m, nah...

O chestiune interesanta legata de experienta perfecta de vizionare, cand am facut acel tur al camerei de proiectie, tipul de acolo care parea super tech-nerd spunea ca locurile perfect la BFI ar fi J-urile, cat mai centrale. La constructia cinema-ului a venit o persoana specializata de la IMAX care testeaza toti parametrii si el ar fi spus ca acela ar fi the ultimate seats.

La Science Museum London toate locurile par precum cele premium de la BFI, aici ar fi un punct in plus pe partea de confort.

Quote Originally Posted by sexbobomb91 View Post
Cate de greu a fost sa prinzi bilet la Megalopolis? Am auzit ca multi se duc la el ca la o comedie, asemanator cu The Room .
La mine nu a fost greu fiindca le-am cumparat cu o luna inainte. Haos-ul mare a fost dupa ce a fost anuntata prezenta lui Coppola, imediat s-a dat absolut tot, inclusiv locurile din extremitati. Pot intelege de ce unii il vad ca pe o comedie, la mine nu a fost cazul.

Quote Originally Posted by Xander RO View Post

Sigur, nu e nimic gresit in faptul ca super jocuri precum 'Grapple Dogs: Cosmic Canines' au luat 9 in timp ce AAA-uri decente au fost distruse cu 5 pentru nimic, sau in faptul ca Tsushima 2 a fost eviscerata doar pentru ca acel teaser de cateva secunde a aratat o femeie ca personaj central, dar reactiile astea exagerate in masa ar trebui sa ne faca sa ne punem macar un semn de intrebare in legatura cu directia in care ne indreptam...

In concluzie, I can't stress enough cat de gresit este sa ignorati acest film in baza recenziilor. Sunt pline doar de superficialitate si definformare!
Pe mine personal toata ideea asta de note nu ma intereseaza prea tare, insa poate sa fie nociva pentru ambele parti. In cazul in care iese un joc/film care este cotat prost si el ar fi bun, multi nu il vor cumpara din cauza notelor si dezvoltatorul va iesi in pierdere si experienta va fi pierduta de unele persoane carora le-ar fi placut jocul, insa au ratat-o din cauza notelor.

Tot legate de filme mie mi-a placut la ****ing-nebunie Babylon. Am adorat fiecare secunda din el si l-am trait la maximum. Mi se parea o discrepanta uriasa intre experienta traita de mine si ceea ce spuneau criticii in recenzii. La jocuri, primul care imi vine in minte este Alien:Isolation, 5.9 pe IGN, iar acum cam intra in categoria de cult-classic.