Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Call of Duty: Black Ops 6
-
Senior Member
Ce-o woke acolo, 2-a persoane de culoare? Plin de negri in america, nu mi se pare nimic iesit din comun! Sincer si eu urasc valul asta woke si deja ma enerveaza ca baga prin filme si seriale atata gay si non binari de aia ce se cred naiba stie ce entitati sau ce or putea fi daca nu-s nici femeie nici barbat.
Mai nou sunt cica si theriani care se indentifica cu animale, la stiri pe canalele nationale au aratat pe una ce sa indragostit de un avion si vrea sa se casatoreasca cu el, face sex cu macheta avionului si zice ca-s f satisfacuta, sunt lucruri ce intrec masura, sa o faci pe alba ca zapada negresa este woke, sa faci elfi si dwarfi negrii in LOTR The Rings of Power este woke dar sa folosesti femei ca si personaje puternice sau oameni de culoare unde isi au locul nu mi se pare woke si cred ca lumea uneori exagereaza fiindca ii satula dar uni vad peste doar woke chiar si unde de fapt nu este.