Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Ce ne-am cumparat azi - console
-
30-10-2024 15:48 #22247 SP
Member
Victrix Pro FS Arcade stick for PS5,PS4, PC Iori Yagami limited edition
Imi doream un arcade stick de calitate, nu neaparat pentru Tekken, SF sau MK ci mai mult pentru joculetele Arcade Archives, Capcom, Neo-Geo si Sega. E nostalgie in cazul meu 
Am primit produsul ieri, l-am testat de cateva ori si sunt multumit.
Design-ul il gasesc fain, are o forma alungita, mainile / articulatiile iti stau bine. Materialul este din aluminiu, iluminare pe lateral iar cablul usb este detasabil (la Qanba Obsidian 2 este fix). Butoanele le gasesc zgomotase desi sunt Sanwa (mi-ar fi placut ca butoanele sa fie pe arcuri cum sunt la Razer Raiju PS4). Poti sa-ti schimbi butoanele, multi fac asta...
Un mare minus este lipsa L3 si R3, nu stiu cate jocuri le-ar folosi insa spre exemplu in Capcom Arcade Stadium cu L3 bagi credite (noroc ca se configureaza). De asemenea are iluminare laterala si mufa de casti iar accesul la butoane/lever stick se face cu usurinta in partea inferioara pentru modding.
In ce am jucat pana acum gasesc ca in jocurile Shmup precizia/ eficienta pe care o ai este net superioara fata de controllerul standard PS5, inca trebuie sa ma obisnuiesc cu ea in fighting games.
Sunt variante mai ieftine pe piata, Mayflash F700 este o alegere inteligenta insa cand l-am vazut pe Yagami pe produs n-am putut sa rezist. Daca avem printre noi persoane ce au in focus fighting games, sa-ti iei un arcade stick este un "must".
Site-ul lor http://pdp.com/collections/victrix-fightsticks insa sunt si pe Amazon.de
P.S. Ca bonus primesti un poster A3 in cazul meu cu Iori facut de Bitmap Books