Quote Originally Posted by IsNotMe View Post
Doar eu sunt sensibil fratilor la tot woke-ul asta care ne inconjoara?
Quote Originally Posted by Srachi View Post
Ce-o woke acolo, 2-a persoane de culoare? Plin de negri in america, nu mi se pare nimic iesit din comun! Sincer si eu urasc valul asta woke si deja ma enerveaza ca baga prin filme si seriale atata gay si non binari de aia ce se cred naiba stie ce entitati sau ce or putea fi daca nu-s nici femeie nici barbat.
Quote Originally Posted by IsNotMe View Post
Eu vad in screen-ul ala : un negru, un nedeplasabil, un tocilar si o lesbi. Full Woke! Operatoarele din MP arata a gorile, a maimute. Au introdus Pride skins in joc, urechiușe pt operatori si ce-o mai fi. Dragon Age The Veilguard (character creation) este un dezastru. Lara Croft din serialul de pe Netflix este la fel. Pana si caracterele din desenele animate (Looney Tunes) crează mai nou controverse.
Woke-ismul ăsta de care vorbiți nu e deloc ceva nou, altfel, cred că n-ați văzut un film american din anii 1970-1980 în care erau personaje de culoare, femei, LGBT și veterani cu scaune cu rotile și cred că n-ați citit vreun roman din secolul 19. Oscar Wilde vă zice ceva? Iliada și Odissea? Mass Effect și Dragon Age au LGBT romances din 2010 toamna.
Când îl vedeați pe Morgan Freeman în Robin Hood, la 1991, sau pe Alexandru Macedon cum se săruta acum 20 ani cu alți bărbați în filmul lui Oliver Stone, erați la fel de deranjați?

ON-TOPIC- Cutia cu CD-RW din joc ați văzut-o? Uite aia e o problemă! Că CD-RW a apărut în 1997, iar jocul e plasat în 1991-1992. Jocul are foarte multe probleme, inclusiv cu povestea. Că l-au transformat prea mult într-un Hitman/Splinter Cell/Espionage ass de tip Netflix show și e prea puțin Call of Duty. Sunt numai două misiuni cu războiul din Golf, deși în trailer promiteau că se vor centra pe Saddam și Bush. Grafic, arată mai rău. Mi-e dor de grafica din MW2019 și de cutscene-urile din MW II. Multiplayerul e la fel de TRASH ca ultimele patru CoD-uri, unde mulți preferă să joace cu skin-uri din anime-uri în loc să joace cu skin-uri de soldați normali, indiferent de sex sau de culoare. Că nu mai există un mod pentru jucătorii mai vechi unde să te poți juca liniștit unde să nu vezi nu știu ce caracter din ANIME sau Frank Woods îmbrăcat în ursuleț roz.
Nu știu cu zombies- o să testez.
Prețul e exagerat - 80 euro, ca să te facă să nu-l cumperi și să te încurajeze să îl joci prin Xbox Pass, promovând iar concepția tâmpită specifică epocii subscripțiilor - „You Own Nothing and be Happy!” La ce oferă, jocul nu merita un preț mai mare de 39 euro.

Jocul are foarte MULTE probleme și voi credeți că woke e principala problemă.