Single post: Ce ne-am cumparat azi - console

1. #22249 SP
    Member Cristache07's Avatar
    Da, abominatii de genul gasesti in Germania la tot ce inseamna media SH, de la jocuri pana la cd-uri de muzica (foarte ciudat in cazul tau ca jocul era sigilat totusi). Au un sticker maricel cu cod de bare lipit direct pe carcasa ce se da al dracului de greu jos. Mie nu-mi plac hit-box-urile, trebuie musai sa aiba stick-ul (maneta). Nici eu nu dadeam banii astia pe un controller/arcade stick insa Amazon au un program foarte fain de cumparat in rate fara dobanda la care nu trebuie sa faci nimic, doar sa ai cardul atasat (lucru care mai nou il faci si la noi in tara, pe Emag, Altex, etc - lasi datele cardului in cont). Eu am cumparat de la ei multe produse "mai scumpe" in acest mod. Pana si unele jocuri le poti lua cu 15 eur/luna timp de 3-5 luni

Cei care faceti comenzi pe Amazon.de din Romania aveti optiunea asta la unele produse?

P.S. Trebuie sa ai totusi niste zeci de comenzi la ei, oarecum client fidel. Personal fac vreo 20-30 de comenzi anual si am primit optiunea asta anul trecut. Am inceput comand de pe Amazon din 2020.
    Attached Images Attached Images screenshot-2024-10-30-175910.jpg