Single post: Clubul PlayStation 5 Pro
-
Senior Member
Ok poate nu in rezolutia nativa si flawless & all that, dar i-ar fi ajutat sa vine sa arate ceva din el, macar un balanced mode care sa-l tina flawless in 40fps-uri @Quality mode, ceva orice cu PSSR sau whatever, banuiesc ca un improvement de orice natura trebuie sa fie si in Wu Kong de la versiunea de baza. Poate vin totusi cu ceva, am consola in cos in continuare.
Eu l-as fi aruncat primul in lupta cu PS5 Pro, tinand cont ce baza de jucatori a avut, tot mai ciupeau cateva mii de vanzari doar pentru jocul asta (me included
). Pentru mine a fost determinant in decizia de a nu ma atinge de Wu Kong, felul lamentabil in care s-a prezentat jocul pe base PS5. Am asteptat sa vad niste tech demo pe Pro ca sa ma convinga sa-l cumpar si sa finalizez comanda la Pro, sa ma bucur de joc at its best.
Asa... nici un exclusiv mare la orizont, STALKER 2 pe PlayStation nu... Spiderman si TLOU le-am jucat deja (ultimul in 3 versiuni, deja), sunt convins 100% ca daca-mi luau ochii cu niste improvements in Wu Kong cedam tentatiei si luam PS5 Pro, acum.
Altfel, pot asteptam linistit pana apare Ghost of Yotei, sau eventual sa doarma Microsoft si la lansarea GTA6 si atunci clar cedez si-mi iau Pro ca ala chiar este un joc pe care vrei sa-l joci in cea mai buna versiune a lui.