Single post: Clubul PlayStation 5 Pro
-
Senior Member
Fair enough, dar tot nu este suficient, FF este un titlu de exceptie, dar tot nu inclina balanta suficient de mult cum ar putea sa o faca Wu Kong.
Nu stiu ce este acolo la SONY si cine se ocupa de promovarea consolei, dar in loc sa caute N metode sa ne vanda separat standul si ce mai vand ei separat, puteau investi o suma maricica si sa faca optimizare la Wu Kong. Ar fi fost mindblowing sa vedem un tech demo din Wu Kong in 60fps sau macar in 40, cu toate problemele de performanta reparate. Eu asta am asteptat, le dadeam banii pe consola doar pentru asta.
In conditiile in care n-ai nici un exclusiv cu care sa-ti lansezi consola, ai totusi a 2nd chance sa-ti joace miliarde de useri simultan Wu Kong, ba chiar in conditiile in care are probleme de performanta pe base PS5. Practic, ai toate motivele sa promovezi PS5 Pro ca un Wu Kong improvement miracle, sa vii sa ne iei ochii cu ceva senzational, iti dai seama cati oameni ar fi cumparat Pro in prima zi daca li se oferea aceeasi experienta ca pe PC?
Spun 'ca pe PC' pentru ca sincer, pentru gamer-ul de rand care n-are timp si tools sa faca analize grafice, acel PSSR sau cum se numeste chiar face minuni. I don't give a cent ca jocul ruleaza la baza in 900p daca ei imi afiseaza pe ecran un upscale de calitate, efectele sunt aceleasi si eu n-am timp sa fac analiza LOD-ului sau a copacilor din background.
Dar nu, cei de la SONY n-au considerat important lucrul asta, but instead, vin si-mi arunca in ochi cu jocuri pe care le-am jucat pe PS3. Well...