Nu-s 100% decis sa cumpăr unul dar vroiam sa stiu care ar fi mai okay la modul general nu dintr-un anume punct de vedere dar daca ai întrebat, pe mine m-ar interesa sa meargă pe PC nu sa fie doar standalone, poate toate merg pe PC, habar nu am că pana acum nu m-am prea interesat de ele dar ar fi okay sa se poată folosi de configurația PC -ului.
Eu cum sunt cu grafica m-ar interesa si sa aibe rezolutie buna, sa nu fie totul pixelat pe acolo, plus display bun. Nici nu stiu cum e cu jocurile, in afara de headset-ul VR care e facut pt PlayStation ma gândeam ca jocurile facute ar merge pe toate s-au toate brandurile au jocurile lor exclusive care merg doar pe headset al lor?
Eu mă gândeam ca iei unul, il bagi la PC apoi rulezi de pe PC ce joc VR vrei. Portabilitate nu ma interesează, ergonomie sa fie cat de cat ca nici ore multe in sir nu l-aș tine pe cap.

Pe scurt, rezolutie, grafică si display bun, să meargă pe PC! Prețul contează si el ca din păcate nu-s milionar, ah si manetele nu stiu daca is foarte diferite de la model la altul si daca un brand are manete ce ajuta la imersie sau nu contează prea mult aspectul asta.

Mersi