Eu personal voi cumpara PS5 PRO la anul avand in vedere ca 2024 pentru mine s-a cam terminat,sper pana la final de an sa apuc sa joc Silent Hill 2 si cam atat,iar pana vor incepe sa vina niste jocuri care sa arate si mai mult din ce va putea PS5 PRO fiind lansate day1 cu el,se prea poate sa mai primeasca mici reduceri ( sau probabil mai face Altex un extra 10-15% cum mai au ei pe parcursul unui an ),iar daca nu tot cred ca atunci e cel mai bun moment avand in vedere ca eu am jucat cam tot ce ma interesa si nu vad niciun rost sa ma mai rejoc doar din cauza ca acum am PRO,prefer sa am consola cat mai activa decat sa o deschid o data la cine stie cand mai ales ca 2025 se anunta un an foarte plin.Legat de performanta,daca jocurile 3rd party pot fi jucate in Quality Mode 60fps eu sunt total okay,asta defapt si voiam si nimic mai mult,jocurile 1st party si pe PS5-ul clasic au mers si s-au vazut excelent,dar la 3rd party au fost mereu probleme ( FF Rebirth pentru mine a fost vizual groaznic ) iar asta e motivul pentru care PRO-ul va merita.