Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Ce se intampla cu Altex / Media Galaxy?
-
07-11-2024 15:10 #5806 SP
Member

Originally Posted by
4_2
daca erai in Cluj erai obisnuit deja cu asta

. De cand au scumpit livrarile si nu se mai pot livra gratuit produse in magazin, eu de fiecare data cand cumpar un joc bag si ceva bere/alcool in cos ca sa acopar costurile de livrare, ca la alea ii obligatoriu transportul. Si se intreaba INS de ce creste consumul de alcool in Romania

E absurd. Nu stiu cum sa mai scoata bani. Nu ca ma astept sa imi dea moca transport, dar macar sa fie in magazine sa se poata ridica. Totul e online. Plus mizeria aia de taxa cu platitul cash. Adica se incurajeaza plata cu cardul, dar nu se ofera -5 lei la cei care dau cu card, dar se adauga +5 la cei care vor cash
Magazinul acela de spune colegul ATX-MG de el, e la 9 km de unde locuiesc eu. La marginea orasului. Cred ca e magazin-depozit pentru zona asta. Mai convenabil mi-e sa platesc transportul cu curierul decat sa merg eu tot orasul 
Ca un contraexemplu, Carturesti iti da optiunea sa ridici din magazin, 0 lei la transport, chiar daca iti trimit pachetul din Bucuresti, Iasi whatever. Bineinteles ca la MediaGalaxy nu exista asa ceva ca e foame de bani. Eu, ca si client normal, care nu are acces la info din interior, ori comand de pe site, ori cumpar de la altii, ca toata marfa apare ca online, nu am de unde stii ca exista in TM un magazin care are produsul in stoc