Single post: Clubul PlayStation 5 Pro
-
Senior Member
Mno... Am fost cu treburi prin oras si am trecut pe la Saturn ( Altex/MG in Germania). La raionul de jocuri ditamai piramida de PS5 PRO, reclame, etc, niciun musteriu... cel putin nu cand am fost eu fix pe la ora 12:00. In comparatie, la lansarea lui PS5, nu era NIMIC disponibil atunci, nici macar controlere, era coada la case cu clienti sa-si ridice precomenzile la PS5. Nici o sansa acum de scalperi....
Mare mi-o fi mirarea daca in 6-8 luni nu o scadea pretul cu 100 eur sau sa faca un bundle cu unitatea optica cadou 
P.S. Amazonul o are in rate: 160 eur/5luni fara dobanda.
http://www.amazon.de/-/en/dp/B0DHSV6...v_ov_lig_dp_it
---------- Post added 07-11-2024 at 15:31 ----------

Originally Posted by
qdx
Ăștia care tot o dau cu digital eu nu ii inteleg.Practic va fi o dependență de sony cand vrea si ce vrea sa reducă din pret.
Nu e vorba de inteles, Sony dicteaza.. tu te conformezi.
Remember disclaimerul care nu-l citesc majoritatea: Esti indreptatit sa folosesti prezenta licenta/ software asa cum este si nu ti se acorda drepturi de proprietate asupra ei. Deci noi astia cu sute de carcase, cu jocuri, etc intr-un fel ne mintim singuri... Oricand ni se poate taia macaroana...
Dependenta exista de cand cu PS3. De acolo s-a produs schimbarea. Nu-ti convine, o dai pe table/sah/rummy... sau Steam (care e la fel
).
Ca sa nu mai spun ca esti direct dependent de consola ta PS5, sa-ti mearga jocurile de pe disc. Daca PS6 nu va fi compatibil cu PS5/PS4 vezi atunci cum se vor mentine poate chiar vor creste preturile la "vechea generatie". Asa daca ai licentele digital "te doare la basca", ai libraria ta, trebuie sa ai grija ce faci online si sa te comporti cum trebuie sa nu ti se inchida cumva contul. Eu am librarie digitala insa prefer sa le cumpar retail pentru simplul fapt, stupid de altfel ca am internet cu portia aici unde sunt - 500 GB/luna = 80 de eur (suntem in data de 7 ale lunii si am consumat 180de GB doar din Netflix,YT si Spotify). N-am descarcat nici un joc de pe PSN in astea 7 zile de la inceputul lunii. Oribila situatie!
Asta este punctul meu de vedere referitor la licentele digitale.
There was a time in the video game industry when new console generations represented something of a clean slate, and consumers had to start over and purchase new games for the new device. But those days are becoming a relic of the past, for Nintendo, Microsoft, and Sony.
The Xbox Series X|S supports Xbox One games (and some Xbox 360 and original Xbox games), while the PS5 supports PS4 titles, along with PS3 and PS2 games by way of streaming, and only for a certain selection of titles. It's not backwards-compatibility in the traditional sense of popping your old Xbox or PlayStation disc into the new machine. Instead, this was made possible through the video game industry's push towards digital. Many digital games purchased for one platform carry forward to the next.
-Gamespot