Eu prefer 55 inchi in living (adica sufragerie de ~ 22 mp de bloc comunist din '78). Sigur poti pune de 65 si mai sus dar parca deranjeaza ochiul. Oricat de 4K HDR, Dolby whatever.... Din tot ce se oferteaza mie imi place varianta 55G de la LG pe la 6500 lei de la Altex. Cel putin pe hartie G-ul cam da clasa la majoritatea. Si eu tot fan OLED-uri sunt, am doua, LG-ul care il "calaresc" zilnic cate 8 ore inca se tine tare. Face figuri pe Netflix, mai te da afara.. uneori pe PS5 nu apare imaginea insa rezolv schimband sursa pe alt Hdmi si ulterior revenind. Intr-un final e chestie de ce produs ai in momentul de fata si cat de dispus e sa te "risti" la alta tehnologie. Sigur poti sa ai ne-norocul sa ti se strice fix dupa garantie si atunci... Oled-urile o porcarie domle.... Ca multe alte produse daca nu te tin sau se strica repede... (Cunosc N persoane care daca au avut o experienta negativa cu orice brand de la Apple pana la VW Passat sunt "ambasadori" negativi ai brandului. Nu-mi mai iau in veci asa ceva )

Da, o astfel de persoana sunt si eu. Am avut experienta negativa cu Xiaomi dar nu acum cand sunt prezenti in Romania oficial, cand au pana si magazine gen Istyle in mall-uri, eu vorbesc de anul 2015 cand Quickmobile le vindea telefoanele pe canal gri si aveai suport minim spre deloc.