Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Clubul PlayStation 5 Pro
-
Senior Member
Cu asta sunt total de acord. Mi se pare absolut mizerabil sa nu poti sa joci TOT in 4K/60 nici pe Pro, dupa ce tu ai facut reclama asta de la consola de baza. Problema pe care o vad eu acum este GTA6!
Serios, tinand cont ca va fi consoles exclusive, cel putin 2-3 ani, baietii astia au dreptate cand spun ca daca Microsoft nu vine cu nimic (si nu cred sa vina pana la GTA adica late 2025), atunci PS5 Pro o sa fie singura alegere plauzibila. Chiar cred ca la cat hype s-a adunat in jurul acestui joc, poate sa devina system seller.
Daca in ziua lansarii GTA6 nu exista nici un Xbox on par cu PS5 Pro, SONY poate sa si mareasca preturile la consola, vor vinde in draci! 
Chiar si un an intarziere cu Xbox (sa presupunem ca ar lansa ceva in 2026) este mult, toata lumea va vrea sa joace GTA6 'the way it's meant to be played', day one, mai ales daca il optimizeaza astia bine pentru Pro.