Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Clubul PlayStation 5 Pro
-
Member
Conform acestui site: https://calculatorulinflatiei.ro/ 2000 RON în 2007 ar însemna 4248.01 RON în prezent. Atât îmi amintesc că era un PS3 de 60GB la lansare. Cel de 20GB nu îmi amintesc să fie disponibil în România. La scurt timp de la lansare, în cei 2000 de RON primeai Resistance: Fall of Man și Motorstorm. Deși suma pare apropiată de 4600, aveai mult mai multe beneficii. Să nu uităm de PSN gratuit. Sunt 781.25 USD la cursul valutar de atunci conform acestui site: https://www.cursbnr.ro/arhiva-curs-b...oogle_vignette.
Vânzările nu au fost grozave, astfel că la sfarșitul lui 2007 au lansat versiunea de 40GB la 1299 RON, 2759.08 RON în prezent. Exact prețul unui PS5 în prezent. Așadar exemplul cu prețul unui PS3 la lansare nu este cel mai fericit argument. Oamenii sunt dispuși să cheltuie cam aceeași sumă pe o consolă cum au fost mereu.
Cred că aveau mai mult succes cu PS5 Pro dacă îl denumeau PS5 Ediție Specială și nu se formau atâtea polemici. Cu siguranță sunt clienți care să cumpere. La urma urmei contează câtă satisfacție îți oferă ție achiziția ca și client, nu câte bucăți s-au vândut sau părerea societății. Le urez succes celor de la Sony dacă vor să lanseze PS6 la 4600 RON sau care va fi prețul ajustat inflației în 2027-2028. O să aibă nevoie.
O consolă nu este un telefon, deși poți să te și joci pe un telefon.