Single post: Clubul PlayStation 5 Pro
-
Member

Originally Posted by
sexbobomb91
Eu presimt ca performantele Switch 2 vor lasa mult de dorit si in cel mai bun caz va fi pe la nivelul Steam Deck-ului care are cam 1.6 Tflops.
Leak-urile cam asta sugereaza, Switch 2 avand 1.8 Tflops in Portable mode si 3-4 in Docked. Cu siguranta si ei vor fi nevoiti sa foloseasca DLSS la greu ca sa scoata o rezolutie decenta.
Cam asta a făcut Nintendo în ultimul timp. A oferit standardul de calitate disponibil în momentul lansării și le-a ieșit cu Switch și Wii. Cu Wii U au dat-o în bară. Având în vedere că încă mai ies jocuri mari pentru PS4, cam asta văd eu ca fiind standardul în momentul de față, prin popularitatea consolei, echivalentul Steam Deck. Deși sunt doritori de rezoluții înalte, multe persoane sunt mulțumite cu 1080p. Dacă Nintendo își păstrează filosofia, e clar că Switch 2 va fi un Steam Deck/PS4 desăvârșit. Ceea ce este un lucru remarcabil, având în vedere că este o consolă mobilă, deși inițial Switch a fost percepută ca o consolă fixă cu opțiunea de mobilitate. Da, și Steam Deck este mobil, dar am mai multe așteptări de la cei de la Nintendo.