Single post: Clubul PlayStation 5 Pro
-
Member
Pe mine PS5 Pro a reusit sa ma indeparteze de tot de lumea consolelor, iar faptul ca nu mai exista exclusive a cantarit si mai greu.
Am ajuns ca acelasi joc PS4 sa treaca prin PS4 base game, PS4 Pro patch, PS5 patch, PS5 remake/remaster, PS5 Pro patch. Si va garantez ca urmeaza PS6 patch, PS6 remake and so on. Si toate astea pe un potential PS6 digital only, unde nu pot sa cumpar decat de la Dumnezeul Sony. GATA!!!
Zic gata din perspectiva unuia cu peste 500 discuri de PS3/PS4/PS5, si toata gama lor de console/handheld.
S-a intins threadul pe pagini intregi de discutii legate de "ce face patch-ul ala, jocul x are patch?, ala e in 30fps? aduce patchul RT?, de ce nu are 60fps mode? de ce nu atinge PS5 PRO nici acum 60fps in jocul x?, performance/resolution mode, boost mode, 40fps mode, " etc. Ar trebui sa-i zica PS5 Patch Console. E ridicol cat de mult au fragmentat o industrie de consola, altadata laudata tocmai pentru uniformizare si optimizare.
Si toate discutiile astea inutile pentru un potato box, care vine cu un GPU muult mai underwhelming decat se zvonea, vorbim de echivalentul unui RX6800. Atat, that's it. E ca si cum cineva isi face un upgrade modest la GPU-ul din PC, doar ca nu asteapta sa vina patchuri de la zei, isi alege el ce fps/res/setari vrea, oricand.
S-a tot repetat ca cu 4600 lei iti iei usor un PC cu 4060ti (sau 4070 cu putin efort).
Nu mai are are sens sa detaliez ca un PC de acest tip ANULEAZA orice discutie legata de 60fps, ray tracing, PSSR etc, pentru ca le ai pe toate simultan, si sunt magnifice and more, punct.
Cine nu are capacitatea sa inteleaga, sper eu ca o face din 1-3 motive intemeiate:
1. Este total atehnic si nu se descurca cu un PC.
2. Este incredibil de lenes / comod
3. Chiar ii pasa de exclusivitatea aia temporara, din an in Paste, pentru un AAA, cu pretul a 30fps, no/low RT etc.
Daca insisti sa ai un PS5 PRO, pentru un alt motiv fata de cele trei, permite-mi sa am o parere foarte proasta despre nivelul tau intelectual.
Sper ca Sony sa redevina ce a fost in trecut. In rest, spor la joaca tuturor, indiferent de pe ce o faceti, dar sa o faceti cu cap.