Observ o tendinta de la care voi, masterrace, nu va abateti, un template foarte clar. Il exclud de aici pe Teo care niciodata nu a jignit:

1. Bagati intai disclaimer, ca ati fost ca ati avut, urmand o enumerare de N console pe care le-ati avut, ca sa justificati inceputul triadei:
Quote Originally Posted by cosmin1088 View Post
din perspectiva unuia cu peste 500 discuri de PS3/PS4/PS5, si toata gama lor de console/handheld.
2. Urmeaza jignirile in regim dictatorial, cu 'punct' si etc. Cine nu este ca voi ori este prost, ori sarac, ori prost si sarac deopotriva (probabil aici ma incadrez eu, pentru ca nu doar ca refuz PC-ul vs PS5, dar am ales sa raman pe Xbox ca multiplatform. Eu practic merit eutanasierea):
Cine nu are capacitatea sa inteleaga
permite-mi sa am o parere foarte proasta despre nivelul tau intelectual.
punct.

3. Incheierea prietenoasa, care sa lase loc de buna ziua, adica 'eu' ti-am spus ca esti prost, dar n-am o problema cu tine, all good:
In rest, spor la joaca tuturor, indiferent de pe ce o faceti
Ok, acum ca am facut check la fiecare checkbox din discursul unui elite, o sa-mi permit sa incerc sa-ti raspund punctual si sper eu, civilizat:

E ridicol cat de mult au fragmentat o industrie de consola, altadata laudata tocmai pentru uniformizare si optimizare.
Corect si absolut de acord, si eu sufar de treaba asta si ma afecteaza in mod direct politica asta pe care o detest mai tare decat tine, crede-ma.

S-a tot repetat ca cu 4600 lei iti iei usor un PC cu 4060ti (sau 4070 cu putin efort).
Nu mai are are sens sa detaliez ca un PC de acest tip ANULEAZA orice discutie legata de 60fps, ray tracing, PSSR etc, pentru ca le ai pe toate simultan, si sunt magnifice and more, punct.
Puteti sa repetati si-n culcare si-n sculare ce vreti voi, nu se anuleaza nimic si nu exista nici un punct. Faptul ca tu alegi sa mergi pe calea A nu invalideaza calea B, pe care unii oameni aleg sa ramana din varii motive, nu doar cele descrise de tine.
Nu poti induce cu forta unui om care are de 10 ani prieteni pe PlayStation sau o librarie de jocuri si trofee, ideea ca tu ai dreptate si el nu.

Aici ai facut exact ca aia care incearca sa convinga un om care a trait la curte 40 de ani si si-a crescut gainile linistit ca e ok sa abandoneze tot si sa se mute intr-o cutie de adidasi la oras, pentru ca exista mall si Mega Image. Nu este chiar atat de simpla trecerea, fiecare e liber sa aleaga ce este bine pentru el. Iar faptul ca nu alege ca tine nu-l invalideaza dpdv 'intelectual'.

Crede-ma, nevasta'mea la capitolul tehnic este sub orice critica, ma suna sa ma intrebe cum face switch intre HDMI 1 si TV, dar dpdv intelectual as avea curajul sa o arunc intr-un H2H cu orice somitate a acestei tari la nivel de cultura generala, intelect sau consistenta a discursului argumentativ.

Chiar ii pasa de exclusivitatea aia temporara, din an in Paste, pentru un AAA, cu pretul a 30fps, no/low RT etc.
N-as spune chiar ca God of War, Ghost of Tsushima, Spiderman 1&2, Ratchet & Clank, The Last of Us 1&2, Returnal, Horizon 1&2, Astro Bot, Demon's Souls, Days Gone, Final Fantasy, Uncharted Series, Gran Turismo, Death Stranding, etc... sunt niste exclusivitati de dat la o parte, din an in paste, in 30fps si fara RT.

Te afli intr-o mare eroare, iar daca pentru tine 2-3 ani inseamna 'temporar', inseamna ca avem o perspectiva diferita si atata tot. Asta este ok.
Daca tu esti dispus sa astepti cate 2 ani pentru a juca titlurile alea pe o butelie, foarte bine, multi oameni nu sunt. Stai sa vedem cate bataturi la degete o sa faca toti pe youtube cand apare GTA 6 pe consolele astea inutile. Dar e ok, vine si pe 7090, in 2028!

In concluzie, iti respect parerea dar da-mi voie sa o am si eu pe a mea. Am rugamintea doar sa nu ne mai jignesti. Vad ca ne-ai luat la pix si pe threadul de PC unde anuntai cu mandrie ca astepti un 5090, ca tu ne-ai explicat cum sta treaba dar noi prosti (si saraci), nu ascultam.

Te rugam sa ne ierti ca noi nu o sa ne luam 5090, eu personal am ales sa dau suma aia avans la o garsoniera pe care vreau sa o bag la vara in regim de Airbnb si o sa ma joc in continuare pe consola, fara sa devin toxic prin a face referire la capacitatea intelectuala a oamenilor si sa poluez toate threadurile de PC existente pe forumul consolegames!