Single post: Clubul PlayStation 5 Pro
-
Senior Member

Originally Posted by
Xander RO
Te rugam sa ne ierti ca noi nu o sa ne luam 5090, eu personal am ales in schimb de suma aia sa dau avans la o garsoniera pe care vreau sa o bag la vara in regim de Airbnb si o sa ma joc in continuare pe consola, fara sa devin toxic prin a face referire la capacitatea intelectuala a oamenilor si sa poluez toate threadurile de PC existente pe forumul consolegames!
Perfect spus
.
Pentru unii gaming-ul e foarte important si aleg sa cheltuiasca sume imense pentru acest hobby. Dar altii, ca noi, care avem copii si ne gandim la viitorul lor asa ca alegem sa facem altceva cu acei bani. Lucrez in IT de multi ani si mi-as fi permis sa trec pe PC dar sunt multumit de ce-mi ofera PS5-ul si am ales sa folosesc banii respectivi pentru a investi in altceva.
PS5 Pro-ul l-am cumparat de fapt pentru ca aveam nevoie de inca o consola pentru cealalta locuinta si diferenta de pret nu mi s-a parut exagerata pentru ce ofera. Daca nu as fi fost in aceasta situatie probabil nu l-as fi cumparat pentru ca nu-l consider un upgrade esential.