Quote Originally Posted by cosmin1088 View Post
S-a tot repetat ca cu 4600 lei iti iei usor un PC cu 4060ti (sau 4070 cu putin efort).
Nu mai are are sens sa detaliez ca un PC de acest tip ANULEAZA orice discutie legata de 60fps, ray tracing, PSSR etc, pentru ca le ai pe toate simultan, si sunt magnifice and more, punct.
Un PC care sa redea jocuri la fel ca PS5 Pro e mult mai scump decat un PS5 Pro. Nu stiu de unde a venit colegul cu iluzia asta ca in aceiasi bani iti iei PC "mult mai bun". Poate gresesc eu, si astept un link cu o configurare de PC care sa imi demonstreze ca gresesc, promit ca il cumpar pe loc si imi donez consola.

Chiar recent a facut Linus o comparatie intre un PC luat cu piese second hand la pretul consolei, si tot PS5 Pro a avut performanta mai buna. Ai tu o configuratie cu 4070 la 4600 de lei? By the way, 4070 gafaie in 4K cu upscale la fel ca si consola, deci nu as descrie asta chiar ca "magnifica" ci mai degraba strict echivalenta cu PS5 Pro. O placa cu performanta sesizabil mai buna ar fi 4080.

Iti dau eu un sfat in schimb, daca vrei sa obtii performanta aproape la fel de buna ca PS5 Pro la jumatate de pret: cumperi PS5 slim si tot la fel te joci.