Single post: Clubul PlayStation 5 Pro
-
Member
Și eu am un PC build AMD full, cu 7900X , 7900XTX , 64 GB RAM, dar prefer Ps5 pro din comoditate, aici avea dreptate userul. Nu are dreptate când spune că suntem înguști la minte. Eu prefer să-mi fac un bârlog de gaming cu o canapea confortabilă și Ps5 pro pentru plug and play. La PC, pe lângă montaj, configurare, instalare, driveri, optimizare, setări bios agesa 1.2.0.2 pentru X3d și alte rahaturi, mai văd și performanță fluctuantă chiar și setat pe 4k prin fsr3.1 (1440p render) blocat la 60fps, in funcție de joc și raytracing sau nu. Stutter compilation shaders nu mai vorbesc, mai ales Jedi Survivor. Pe Ps5 pro e FUN și super SMOOTH pentru ce îmi doresc eu și distanța mea de vizionare. De aia zic, PC nu e pentru oricine. Am investit 3000 euro în PC și mă simt mai comod să joc pe Ps5 pro la 1000 euro investiție. Asta mă face un prost fără minte ? Probabil , dar nu-mi pasă. O să vă fac și video demonstrativ când am timp dar lucrez mult, fiindcă sunt în domeniul sănătății. Când nu operez, am placerea de a sta pe canapea la Ps5 Pro. La PC mai deschid să testez jocurile, să văd ce pot duce, dar experiența de gaming primară tot PlayStation este. Am și gamepass și ce ar fi de Xbox bag mai mult pe PC gen STARFIELD. Repet, la PC trebuie să "sari prin niște cercuri" în funcție de o grămadă de variabile. Doar dacă curg banii din cer și ai 9950x3d , 4090 liquid cooled, 128gb ram și nu știu ce nebunie poate ai un 4k 60 stabil cu totul la maxim. Acuma... merită sau nu, voi spuneți. Dar din experiența mea, merită fiecare bănuț Ps5Pro. Și asta fiind posesor de platformă AMD. Mulțumesc și îmi pare rău dacă am deranjat cu textul lung. Dacă o să aveți dorințe de poze comparative și teste îmi ziceți și facem. Spor și stimă
Sent from my Pixel 9 Pro XL using Tapatalk